Willem en Jeroen met de rest van het nieuws – 2021 week 48

5-12-2021

De uitzending is het vervolg van het weekoverzicht van 3 december. Jeroen en Willem bespreken o.a. nog meer ontwikkeling in Duitsland, Ursula van der Leyen, de Burgermeester van Haarlemmermeer, Café del Mondo, Bryan Roy, bijwerkingen van de injecties, Marc van Ranst en FvD.

In de Duitse media stond het bericht dat alle mensen met Omikron zijn geprikt.

Ursula Van Der Leyen is voor e afschaffing van de Neurenberg code. Wettelijk gezien is de Neurenberg code niet bindend. Wel is de code van Neurenberg meegenomen in de wetgeving.

Café del Mondo heeft een ludieke actie gehouden, waar Wybren van Haga bij betrokken was. Helaas heeft Femke Halsema ingegrepen.

Bryan van Roy is een ex-voetballer bij Ajax. Hij heeft ook in de gaten dat er dingen niet kloppen. Hij heeft zich op Facebook uitgesproken over de omgevallen voetballers.

Verder hebben ze het o.a. over Norbert Dikkeboom, Marianne Zwagerman, de politie en het OM-onderzoek naar Viruswaarheid. Als mensen aangifte doen tegen Willem Engel met het formulier van Norbert Dikkeboom doen ze een valse aangifte. Er loopt een onderzoek van het OM naar Viruswaarheid en daar staan hele rare dingen in.

Bekijk de getoonde presentatie.