Weekoverzicht, 03-12-2021, Jeroen en Willem nemen de week door – deel 1

3-12-2021 | 3 reacties

Willem en Jeroen nemen in deze aflevering de afgelopen week door. Aan het begin bespreken ze een afbeelding over het uitmelken. Er is sprake van een zwendel en een probleem met mensenrechten. Verder hebben ze het over o.a. de cijfers, het kritische geluid van Follow The Money, de VS, Zuid-Afrika, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

In Duitsland dreigt de regering met een vaccinatieplicht per februari. Ook zijn kritische politici die voor de Duitse verkiezingen opeens met 180 graden gedraaid. Verder is de Bild, de kritische krant in Duitsland minder kritisch op het beleid. Dit heeft te maken met de nieuwe eindredacteur.

Ten slotte hebben ze het o.a. over moties,  Oostenrijk en de Anton Mussert Prijs. Zo diende Pepijn van Houwelingen (FvD) allemaal moties in voor de oplossing van de problematiek. Helaas zijn deze verworpen. In Oostenrijk zijn er heel veel mensen op de been. Ze zijn het zat te leven met de gekke regels. Ook zijn ze tegen de naderende vaccinatieplicht.

Aan het einde maken ze de nieuwe nominaties bekend voor de Anton Mussert Prijs ’21.

Bekijk de getoonde presentatie.

 84 keer bekeken,  3 

3 Reacties

 1. Tom

  Maurice de hond heeft zich laten prikken. Ook al is hij critisch. Hij denkt dat je de oversterfte nog niet kan toe schrijven aan de vaccinatie.

  Kunnen jullie hem niet zo gek krijgen dat hij een volledige bloedwaarde test laat doen om de 3 maanden om te kijken wat het doet met je imuumcellen.

  Ik las net ook hoe kan het dat ze ongelimiteerd vaccines kunnen maken. Het kan technische hellemaal niet. Waar zijn al die fabrieken,lijkt erop dat ze het al klaar hadden liggen.

  Kunnen jullie dat uitzoeken.

  Kunnen we eigenlijk al niet een verklaring opzetten als jullie verplicht gaan vaccineren, dan wil ik eerst naar een onafhankelijke arts,die gaat mij top tot teen nakijken en testen dat ik geen onderliggend ziekte heb en alle bijwerkingen kan uitsluiten voordat ik de prik neem..etc en daarna weer testen of er ook maar een haartje op mijn hoofd beschadigd is.
  Dat zouden we toch het minste kunnen eisen en als zei die niet willen ondertekenen zetten ze zich zelf klem. Prik je toch dan overtreed je de wet.

  Antwoord
 2. Bert

  Mogen we nog gewoon verkouden worden?
  Heb me nog nooit laten testen, kan niet wachten om straks in Mozambique, Angola en Zuid-Afrika te vertoeven

  Antwoord
 3. Jeroen

  Geweldig mannen!
  Ik ben zeer benieuwd wie de prijs gaat krijgen. Voor mij een nek aan nek tussen Kuiken en Paternotte.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *