Uncut: Filemon en de complotten met Willem

6-06-2022

In deze uitzending ga je kijken naar onze eigen gemaakte, bijna 2 uur durende, opnames bij Filemon en de Complotten. Dit zijn de beelden die zijn geschoten van de gesprekken met Filemon en Willem bij de uitzending van Max bij café Weltschmerz en de reportage over Willem. Onderwerpen als NCTV, RIEC, WEF, corona feiten, psychologie, dansen, zijn jeugd, rechtszaken, spraakmakende tweets over Kaag en Eriksen, waterramp Limburg en zijn farmaceutische carrière worden besproken. Ook zul je wat oude beelden zien van Willem toen hij 23 jaar was bij verschillende BNN programma’s.

Filemon is de eerste journalist in 1,5 jaar tijd die het gesprek met Willem is aangegaan in tegenstelling tot de andere mainstream journalisten die alleen over Willem schrijven en zijn social media berichten uit zijn verband trekken in een haat campagne tegen Willem.

Ondanks dat programma makers niet echt op zoek zijn naar het verhaal achter de complotten, vinden wij het belangrijk om zaadjes te blijven planten zodra je de kans krijgt bij het mainstream publiek. Deze uncut uitzending laat jullie het hele verhaal zien achter de uitspraken van Willem bij Filemon en de complotten, zodat een ieder zijn eigen conclusies kan trekken.

Excuses voor het slechte geluid bij de buitenopnames. Deel deze video op je social media kanalen en we wensen jullie veel kijkplezier.

Volledige uitzending Filemon en de complotten met Willem
https://www.npostart.nl/BV_101407735

Volledige uitzending Filemon en de complotten met Max en Willem
https://www.npostart.nl/BV_101407733

Samenvatting rechtzaak Willem tegen Joop/ BNNVARA
https://videowaarheid.nl/video/door-de-haat-campagne-is-mijn-leven-in-gevaar-gekomen-samenvatting-beroepszaak-willem-engel-joop/

Willem Engel BNN-Vara Hoger Beroep Leeuwarden
https://videowaarheid.nl/video/willem-engel-bnn-vara-hoger-beroep-leeuwarden/