WillDoFreedom – Rechter schoffeert VoorWaarheid opnieuw in CBG zaak

16-04-2024

Nabespreking van het vonnis d.d. 16 april 2024 

In bovenstaande video wordt uitgelegd wat er allemaal mankeert aan deze uitspraak. Jacob, Maria-Louise en Willem bespreken de uitspraak in de voorlopige voorziening dat op 16 april 2024 werd uitgesproken, een week eerder dan gepland.  

In de uitspraak maakt de rechter bokkensprongen om hetgeen dat is toegegeven door het CBG, namelijk dat er wel degelijk een nationale bevoegdheid bestaat en het feit dat het RIVM heeft verklaard dat er mensen zijn overleden door de mRNA injecties teniet te doen. Het is wonderlijk hoe de rechtspraak zichzelf onder de bus gooit. Van herstel van vertrouwen in de rechtspraak, kan dus nog steeds geen sprake zijn. We zullen dus op de behandeling van het beroep moeten wachten. Hopelijk zal deze zitting nog voor de volgende prikcampagne (najaar 2024) ingepland worden, anders zal VoorWaarheid wederom een voorlopige voorziening aanhangig moeten maken.  

Het is volstrekt onverantwoord om nog meer onnodige doden te laten vallen. Er kleeft bloed aan de handen van het CBG en van deze bestuursrechter. Wanneer is genoeg, genoeg?