video

Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 19

10-05-2024

Weekoverzicht #19 – AstraZeneca als zondebok om mRNA-therapieën in de lucht te houden?!

In week 19 de kabbelt de formatie voort – terwijl Nederland in de ban is van protesten met betrekking tot Palestina en Israël. De censuur spint hier garen bij, concluderen Willem en Jeroen. Mensen worden vervolgd, gearresteerd of verbannen: allemaal, zoals voorspeld, onder het mom van antisemitisme.

Verder: Oekraïne wordt leeggeroofd door BlackRock; ondertussen escaleren de EU, NAVO, Duitsland en Frankrijk verder in dit conflict.

Daarnaast analyseren Willem en Jeroen het terugtrekken van AstraZeneca’s potentieel dodelijke gentherapie – officieel vanwege betere alternatieven op de markt, maar officieus fungeren zij als de ‘fall guy’. De claims zijn niet meer te houden en de mannen kijken kritisch naar de mogelijke poging van de Europese Commissie om door deze zet mRNA-producten toch op de markt te houden.

Ook duiden zij de ontwikkelingen rondom het WHO verdrag dat het niet lijkt halen: VS en VK lijken af te zwaaien, waardoor het volgens Willem en Jeroen een ‘lege huls’ aan het worden is.

Tot slot de verdrietige conclusie dat er wederom sprake is van veel ‘plotseling en onverwachts’.

Dit en natuurlijk nog heel veel meer bij hét Weekoverzicht; jouw nieuwsupdate van Willem en Jeroen! Veel kijk- of luisterplezier in week 19.

Presentatie