Jeroen en Willem WEF special in week 52

31-12-2021 | 28 reacties

Dit laatste weekjournaal van 2021 staat in het teken van het World Economic Forum.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
1. De brieven tussen de Nederlandse regering en het WEF
2. Wat is het World Economic Forum.
3. Wie is het World Economic Forum.
4. Hoe zit het qua wetgeving.. denk aan ondermijning, landverraad en om welke wetsartikelen gaat het.

 1,214 keer bekeken,  3 

28 Reacties

 1. J

  Waarom kunnen we het dan niet stoppen dat begrijp ik niet

  Antwoord
  • Thierry

   Ontluisterend om dit te horen. Lof voor dit initiatief. Ik ga uit van de juistheid. Maar gezien de smerige geschiedenis die we ook als Nederland hebben gehad.
   Door alleen al te zien dat de site coronacheck.nl al in februari geregistreerd is. Dus vooraf gepland is bewezen.

   Ikzelf heb redelijk mijn familie geschiedenis onderzocht, en zag het ook daar. Grootvader onterecht in de gevangenis na de oorlog en ook verder in de geschiedenis. Dus ik gebruik het zelf ook om zelf helemaal vrije worden, en onbevreesd kan staan voor een vrije wereld.

   Antwoord
  • Ineke Zwiers-van Holt

   Zijn de laatste verkiezingen dan wel eerlijk verlopen? Ik vond het zo raar dat Rutte weer gewonnen zou hebben na dat gelieg en de affaire met de belastingdienst.

   Antwoord
   • Petrus

    Helemaal met uw gedachte eens en wat met Vox (Soros) ineens zoveel zetels. Het doet me denken aan de Brandon.

    Antwoord
 2. Puck Schaap

  Ik had een hoge dunk van Timmermans. Ik vroeg me af, waarom hij niet is opgestaan en heeft laten weten: ‘ik leidt jullie uit de coronacrisis’.

  Net zo met Knot van DNB. Je zou verwachten, dat de leidende figuren in onze samenleving opstaan, met de boodschap: bevolking, dit is de weg uit de coronacrisis. Niet dus. Het plaatje is me wel helder.

  Ik wil, dat dit onderzocht wordt.

  Antwoord
  • Harry

   De ketting is net zo sterk als de zwakste schakel .
   Virus waarheid zouden zich eveneens moeten richten op de juridische onschendbaarheid van de spuit producenten en de menselijke schade en het verzoek tot geheimhouding tot 54 jaar naar de lange termijn schade na de injectie .

   Antwoord
   • Tineke Harland

    Onlangs heb ik een stuk film gezien waarin een zoom gesprek was met o.a. Reiner Füllmich die aan info waren gekomen waaruit bleek, dat deze plandemie compleet georkestreerd was en waarmee ze verwachten de volledige big pharma te kunnen ontmantelen. Helaas weet ik het niet meer terug te vinden.

    Antwoord
 3. Anja

  Documenten mogen wel iets langer in beeld. Steeds als ik begin te lezen worden ze weer verstopt achter jullie. Terwijl je erover spreekt zou het fijn zijn als ze in beeld bleven.
  Verder een prima samenvatting en ik hoop dat er meer mensen deze fatale verstrikking gaan herkennen en adequaat reageren.

  Antwoord
  • Bep

   Dit had ik al toen het begin al opgezocht en niemand geloofde mijn

   Antwoord
   • Albert Rampersad

    Dit heb ik ook al sinds het begin verteld.Iedereen,zelfs Maurice weet er van,maar niemand durfte het erover te hebben. Maar dit heeft ook te maken met de Georgian Guidestones hoor.. In het Monument,dat al sinds 1980 daar geplaatst werd heeft men in 2014 een ontbrekende Kubus geplaatst,wat wel het begin van de uitvoering betekent,omdat toen de voorspellingen op deagel.com ontzettend veranderte

    Antwoord
  • Gerda

   Rutte, Kaag etc en Schwab enz, zijn slechts marionetten aangestuurd door een al eeuwen heersende elitaire miljardairs club in de wereld.
   Ooit ontstaan uit de Khazariaanse maffia met aan het hoofd de Rotchilds en Rockefellers.
   Het zijn helaas niet alleen het WEF en het WHO, zij voeren alleen maar opdrachten uit.
   Ook de Europese Unie, Biden enz staan onder deze druk, van dezelfde heersers wereldwijd.
   Verder heeft Amerika al heel lang een Deep State schaduwregering.

   Onderzoekt u de geschiedenis van de KHAZARIAANSE MAFFIA en OPERATION PAPERCLIP.

   Beide onderzoeken zijn belangrijk om het gehele proces van het wereldgebeuren toen en nu beter te begrijpen!

   Antwoord
  • Willy

   Mee eens

   Antwoord
  • Yette

   Ik zet de opname dan op stop . dat helpt mij vaak.

   Antwoord
 4. M. Schets

  Waarom wordt er niet over het overkoepelende orgaan van GATES, GAVI, gesproken.
  Hier zitten de mensen die zich “onaantastbaar” gemaakt hebben, die moeten aangepakt worden, en het WEF moet volledig opgeheven worden om weer VRIJ te zijn van deze hoax!!

  Antwoord
 5. anoniem

  Kunnen we niet met een hele groep Nederlanders antwoord eisen van onze puppets van de WEF en dat wij eisen dat zij uitleg geven waar zij mee bezig zijn buiten de mening of stem van elke Nederlander ? kunnen we dat niet op een of andere manier afdwingen en wel zo dat de MSM niet meer weg kan kijken ??

  Antwoord
  • RJ

   Het zijn er nogal wat maar dit gast niet stoppen voordat deze mensen worden weggehaald toch?
   “Ze” gaan niet zomaar uit zichzelf weg.

   Hoeveel zullen het er zijn, die bewust meedoen met het land verkopen?

   Antwoord
 6. Su Obreen

  Helemaal helder en eenvoudig te volgen.

  https://www.eindspel.tv/live/
  “Eindspel-docu over het eindspel van ons financieel systeem”.
  Op het einde van de video wordt verwezen naar de volledige tekst.
  Echt een SUCCES INFORMATIE OVER ONS GELD en BANKEN

  Informeer anderen, deel deze video!
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram

  Antwoord
 7. Su Obreen

  Europa ligt nu ook in puin, maar dat wordt ons niet duidelijk gemaakt door onze regering en/of media.
  USA is bankroet net zoals het geld wereldwijd “meer bestaat uit lucht dan uit goud”. Er wordt door overheden met geld gesmeten en bijgedrukt dat “ze niet hebben”..fake toestand.

  Antwoord
 8. Su Obreen

  Jullie vergeten de toppers de financiële banken/Rothschild enz. Die hier al jaren mee bezig zijn. Heb het gevoel dat Klaus Swab ook een adjudant is..

  Super goed jaar toegewenst! Met veel Liefde.
  Dank

  Antwoord
  • Anja

   “Herr” Klaus Schwab is slecht een iets hoger geplaatste bruikbare idioot. De Rotschilds, Rockefeller, Carnegies, etc. hebben hem nu nog nodig. Tot ook hij onbruikbaar is, dan wordt hij opzij gezet. Natuurlijk wel met een royale vergoeding voor de geleverde diensten. Maar zijn “levenswerk” valt dan in diggelen, hij zal inzien hoe hij wordt misbruikt.

   Alle poppetjes, incl. Gates, wiens namen openbaar bekend zijn, zijn dus pionnen in het grote spel. De namen die er echt toe doen zijn onzichtbaar, en zullenn helaas onzichtbaar blijven…. Follow the money… zij die het geld drukken dus en het dan uitlenen tegen torenhoge rentes… Uiteraard hebben ze hiervoor personeel. Die namen zijn bekend… De echte schurken houden zich schuil!

   Antwoord
 9. germa

  Bijna alles wat ik zelf al had ontdekt bespreken jullie hier. Top! Heel hartelijk dank.
  En veel veronderstellingen van mij (b)lijken dus ook waarheid te bevatten.
  Jullie hebben echt alles grondig onderzocht en nu dus uitgelegd. Succes met de komende processen!

  Antwoord
  • Folkert

   Na alle reacties gelezen te hebben vraag ik mij af hoeveel dwazen er in Nederland wonen die in dit soort sprookjes en spookverhalen blijven geloven. Zelfs foutloos Nederlands schrijven blijkt voor velen te moeilijk…Noem bijvoorbeeld eens één persoon van ‘de elite’ bij naam en bewijs dan waar deze zich aan schuldig heeft gemaakt. Deze site heeft de verkeerde naam: het moet video-onwaarheid.nl zijn.

   Antwoord
   • Anja

    Fijn dat je een mening hebt Folkert. Alleen jammer dat je niet met feiten komt die ons er misschien van kunnen overtuigen dat we er totaal naast zitten. Ik ben altijd bereid mijn visie te herzien als iemand uitstekende argumenten heeft. Aangezien jij die niet hebt kan ik niet zoveel met je reactie.

    Uiteraard sta ik open voor jouw keiharde bewijs dat wij hier allerlei onwaarheden en sprookjes delen. Kom maar op zou ik zo zeggen! En ik ben niet uit op een welles-nietes spel hoor. Uitwisseling vind ik interessant. En dan mogen we beiden conclusies trekken die passen bij onze unieke beleving van feiten. Waarvoor alle respect.

    Denk je dat jou dat lukt? Graag zonder muggenzifterij over spelling. Zelf ben ik super dislectisch en maak ik wel eens grappige vauwtjes (ja die was bewust). Spelling en/of woordkeuze, dat zijn bijzaken allerbeste Folkert. Daar valt of staat je leven niet mee lijkt mij zo. Ik beoordeel een cadeau nooit op de verpakking… Jij wel? En zo ja, waarom dan?

    Antwoord
 10. Eugene

  Diederik Gommers heeft wel lange tijd zijn aandeel geleverd. Elke dag weer in de media. Ik zou zijn nominatie daarom niet hebben ingetrokken. Hij komt er wel erg makkelijk mee weg.

  Antwoord
 11. Bert van Baar

  Na 37 minuten: De wereld is veranderd … en we moeten die opnieuw ….
  De Wereld is niet veranderd: HUN WERELD is veranderd, nl. die is losgezongen van die van ons …..

  Antwoord
 12. Marcel

  We kennen nu (grond)wetten. Ik heb het gevoel dat alle wetten en aansprakelijkheid voor iedereen die aan deze reset meewerkte, straks zullen verdwijnen en door de globale overheid zal worden overgenomen. Het lijkt me sterk dat hier niet op voorbereid is…
  Ik hoop natuurlijk dat het recht zegeviert…..

  Antwoord
 13. jelke boonstra

  de oudere populatie wordt als een probleem gezien, dus moet er een prikprogramma komen om ze langer te laten leven. ja ja, hier herken ik doublespeak in
  “langer laten leven” betekent gewoon, ‘we gaan prikken om versneld van de oudere generaties af te komen, want die kosten toch alleen maar geld’

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *