Weekoverzicht, 19-11-2021, Jeroen en Willem nemen de week door

19-11-2021 | 11 reacties

Willem en Jeroen nemen de mediaberichten van afgelopen week door. In deze uitzending beginnen ze met het bespreken van  afgewezen moties door de parlementsleden. Deze moties worden met een reden ingediend. Het gaat om het aantonen en ontmaskeren van de dingen die werkelijk gaande zijn. Hiermee wordt een dossier gevormd voor het tribunaal. Verder hebben ze het over de zorgelijke ontwikkelingen in Oostenrijk, de druk op zorgpersoneel om de prik te halen, Sjoerd Sjoerdsma, Otto van der Bijl en technische mogelijkheden met een micro- of nanochip. Verder komen de volgende onderwerpen aan bod: een brief van de EMA, Gibraltar, GroenLinks, Disney cruises, de aantoonbare oversterfte en Huig Plug.

 102 keer bekeken,  3 

11 Reacties

 1. haverkamp

  wanneer denken jullie dan dat het tribunaal er komt?
  Want als dit zo doorgaat dan zitten we straks in een kamp!!

  Antwoord
  • Bert

   Wat een wereld. Wordt het niet tijd om die mobieltjes aan de wilgen te hangen en collectief weer zo’n Nokia 32 gaan gebruiken?
   Hoor verder steeds meer het woord tribunaal vallen en dossiervorming bij het Europees gerechtshof maar verder horen we er niets over.
   Hoe lang duurt zoiets, 25 jaar?

   Antwoord
  • Micha

   wat is jullie website met moties? url?

   Zou het een idee zijn om wat url’s onder het journaal toe te voegen, bijvoorbeeld naar het onderzoeksprotocol van 5 januari (minuut 13-14) waarin de derde prik al staat?

   Antwoord
   • Irma Haverkamp

    Goed idee, hoe meer mensen weten dat alles al gepland was, hoe beter.
    Ik heb zelf de grootste moeite om mensen wakker te schudden, de meesten zitten diep in de angsthypnose. Eerlijk gezegd vraag ik me af wat ik nog meer kan doen behalve filmpjes etc. doorsturen. Misschien krijg ik nog eens inspiratie voor een protestsong, musicus zijnde..

    Antwoord
    • Puck

     Hoi Irma,

     op de site Stop World Control staan allerlei goede flyers om af te drukken en te verspreiden

     Antwoord
 2. Johan

  Goede info weer – bedankt voor de video. Vraagje: gaan jullie nog een keer de in de vaccins door dr. Carriwe Madej aangetroffen “Hydra Vulgaris” behandelen waarover ik jullie enkele weken geleden al gemaild heb? Ik was even benieuwd daarnaar…
  MVG,
  Johan

  Antwoord
 3. Laura Vink

  Wat fijn om jullie weer te horen. Ik woon in Italië en jullie optreden is een strohalm om me een beetje aan vast te houden uit mijn eigen land. Hier moet gezondheids-personeel allang de prik hebben genomen om door te werken. En ik maak me grote zorgen over de kinderen die nu aan de beurt zijn voor de gentherapie.
  Ik zou het goed vinden als er steeds meer samenwerking zou komen tussen bewegingen op europees gebied. Dat zei Fuellmich geloof ik ook. Ik ben ook maar lid geworden van de chatgroep van Florian Philippot hier in Italië. Als iemand nog ideeën heeft hoe meer network te verkrijgen hoor ik dat graag!!

  Antwoord
  • Franziska Zeller

   Je zou kunnen proberen met Renate Holzeisen (in Bolzano) in contact te komen, b.v. op YouTube https://m.youtube.com/watch?v=CdRp3ikT54c (spreek je Italiaans), Twitter of FB.
   Zij is ook vaak bij de Corona-Ausschuss van Reiner Füllmich te zien.

   Antwoord
 4. Joe Wong

  Beste Willem, beste Jeroen,

  ik volg jullie al meerdere maanden en ik ben heel blij met wat jullie doen. Jullie offeren een enorm deel van jullie tijd op om ons te informeren en de leden en de methodes van de death-cult aan het licht te brengen. Heel veel dank voor jullie inzet…en zet ‘m op!

  Antwoord
 5. Familie van Dungen

  Wij kijken elke week, het geeft ons altijd een goed gevoel.
  We zijn apetrots op jullie allemaal!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *