Weekoverzicht, 17-12-2021, Jeroen en Willem nemen de week door

17-12-2021 | 6 reacties

In deze uitzending kijken Jeroen en Willem terug op de mediaberichten van afgelopen week. Eerst hebben ze het over politieke onderwerpen zoals het coalitieakkoord, de handhaving en immigratie. Verder hebben ze het censuur. Zo worden er kritische mensen op dit beleid ontslagen. Verder hebben ze het over o.a. de situatie in Oostenrijk, Noorwegen en Duitsland.

Ten slotte hebben ze het over juridische zaken. Ze besteden aandacht o.a. aan het kortgeding van het CIDI tegen Thierry Baudet (FvD), de rechtszaak tegen Bill Gates in India en Willems aangifte tegen over de demonstratie op 14 maart. Er zijn antwoorden gekomen op de kamervragen van FvD over het World Economic Forum. Ze sluiten de aflevering af met nominaties voor de Anton Mussert Prijs.

Bekijk de getoonde presentatie.

 175 keer bekeken,  3 

6 Reacties

 1. micky hommerson

  Lieve verzetsstrijders.
  Dank weer voor het weekjournaal met veel humor.
  Ik wens jullie wonderschone kerstdagen en een liefdevol en gezond 2022.
  Warme knuffel voor jullie 💋💋💖

  Antwoord
 2. Herman

  Hey Willem, wat jammer dat je in je – (op zeer zich voorstelbaar bijtende reactie op die fan/vriendin @LisaAnneNL vanaf 0:41:25) – tegelijk een aanval opent op mensen die het regenboog dingetje 🌈 gebruiken in berichtjes.

  Staat het er daarmee echt zo slecht voor?
  Wordt dat echt alleen gebruikt door een “nieuwe generatie van heel ruim denkende en inclusieve mensen”?

  Ik dacht het tot nu met een gerust hart gepaard te mogen laten gaan met een positief en onderbouwend bedoeld schrijfsel, maar wanneer beter niet dan hoor ik het graag.
  Met hartelijke groet 🌈,
  Herman

  Antwoord
 3. Diana

  Ik kijk wanneer het lukt naar jullie wekelijks journaal. Ik haal daar veel positiviteit uit en moet vaak lachen om jullie kwinkslagen. Ik ben alleen afhankelijk van wie het plaatst in een groep waar ik in zit op Telegram. Ik zit niet op facebook dus het lukt mij dus niet om het zelf te bekijken, ook niet via de nieuwsbrief. Of ik snap het niet helemaal. Zou ook best kunnen maar tips om het wel te kunnen kijken hoor ik graag want nu mis ik nog wel eens een weekje. Ga zo door Jeroen en Willem. Fijne feestdagen en succes in 2022. De waarheid zal een keer boven tafel komen bij iedereen.

  Antwoord
  • nancy

   Hallo Diana, Je kunt de weekoverzichten altijd hier bekijken. Dit is het videokanaal van Viruswaarheid. We streven ernaar om de weekoverzichten zo snel als mogelijk is op videowaarheid.nl te plaatsen. Ook kun je hier alle afleveringen terug kijken. Redactie Viruswaarheid/Videowaarheid

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *