Jeroen en Willem met het nieuws van week 2

14-01-2022 | 6 reacties

In het weekoverzicht van 14 januari 2022 gaat het onder andere over de vele documenten die binnengekomen zijn na alle wob verzoeken, het ‘schoolbesluit’ wordt er even uitgelicht.
Er worden later nog wat uitzendingen aan gewijd. Artsen vragen Spotify om coronaregel tegen corona onzin Joe Rogan. Verder nog over de versoepelingen en de veteraan Arjen Smits die vastzit en nog veel meer.

 267 keer bekeken,  3 

6 Reacties

 1. Chris

  Iets te vroeg gejuicht boys… Het is net dolle dinsdag, maar het is dus helemaal niet af met de lockdown. En vriend Kuipers gaat vol voor 2G, dus weinig lente te bespeuren.

  Antwoord
  • Loïs

   De lockdown ligt aan onszelf, of dat wel of niet (nu eindelijk! een keer) is afgelopen. Alles gewoon weer open. Wat gaan ze daaraan doen..? En dat geldt ook voor 2G, als wij allen zeggen; Nee.✋ Tuurlijk zetten zei gewoon door, ze gaan echt niet stoppen. Maar de macht ligt bij het volk, ons, collectief…

   Antwoord
 2. Gennaro

  Goed bezig, heren.

  Wie weet komt er een tijd dat het Nederlandsche volk uit haar angstpsychose ontwaakt.

  Met het gegeven dat het makkelijker is voor mensen om in de leugens te blijven geloven waar zij ingetrapt zijn, dan te erkennen dat ze besodemieterd/belazerd zijn,.. hebben we nog een lange weg te gaan.

  Vriendelijke groet,

  Gennaro

  Antwoord
 3. Eugene

  Beste Willen en Jeroen. Ik meen mij te herinneren dat jullie het hebben gehad over Ernst Kuipers en zijn discutabele verleden en/of dubbele petten. In welke aflevering was dit weten jullie dit nog?
  Nu hij uit het niets minister is. Kunnen jullie het eventueel nog even over deze engnek hebben in een volgende aflevering
  ?

  Antwoord
 4. ronald

  Impfen macht frei.

  Ga daar maar eens tegen in.
  Met zo`n poster zet je Duitsland schaakmat!

  Heel sterk! hulde!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *