Willem neemt de rest van het nieuws in week 1 door

8-01-2022 | 6 reacties

In deze video behandeld Willem onder andere: propaganda, politie, agenda 2030, juridische zaken, demonstratie, winkels open!

Bekijk de getoonde presentatie.

 159 keer bekeken,  3 

6 Reacties

 1. Hilde Baasten

  We genieten steeds van je journaals, het geeft ons hoop, bedankt.

  Antwoord
 2. Rene

  dankjewel maar weer, Willem. Ik strijd met je mee.

  Antwoord
  • philppe

   in frankrijk is maen zover dit gaat helaas niet goed aflopen

   Antwoord
 3. Ron

  Willem, je kent mij niet, maar ik ken je wel in zoverre dan, maar om je iets mee te geven het volgende.
  Je hebt in dit journaal Alex Jones genoemd. En hij is nog steeds enorm enthousiast en vol van geestdrift om zijn mede amerikanen de ogen te open in zijn Infowars, wat ik ook volg.
  Misschien om ook in de gaten te houden, ook één van de alternative media in de VS, is de Stew Peters Show. Te volgen, te bekijken op redvoicemedia.com. In 1 van de laatste shows wordt melding gemaakt van bepaalde “batches” waaraan de fabrikant kan zien wat de dodelijkheid van een bepaald ‘vaccin’ is. In zijn show haalt hij dr. Jane Ruby naar voren die daaraan berichtgeving doet. Niburu.co haalt dat ook aan. En de Duitse advocaat Reiner Fuellmich heeft in 1 van zijn laatste zittingen van z’n Coroanaausschuss tevens aandacht aan besteed. Ik meen dit nog te kunnen melden, maar anderszijds eventueel bekend?

  Antwoord
 4. Peter C. Rademaker

  Het kinderprikken schijnt van belang te zijn ivm de aansprakelijkheid van de Pharma bij schade. wanneer er een kinder variant is schijnt de status van “voorlopig toegelaten” versneld naar “toegelaten” aangepast gaan worden. Tevens vervalt hiermee de aansprakelijkheid. Als ik lieg is dat in commissie, maar Robert kennedy is er van overtuigd https://www.frontnieuws.com/robert-f-kennedy-jr-legt-in-1-minuut-uit-waarom-ze-zon-haast-hebben-om-kinderen-te-vaccineren/

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *