The Real Anthony Fauci (full movie)

25-10-2022

De film “The Real Anthony Fauci” beschrijft in detail Fauci’s meer dan 50-jarige carrière binnen de National Institutes of Health (NIH), en schetst zijn patroon van wangedrag – zijn onderdrukking van wetenschappelijk bewijs, de rampzalige reactie op de COVID-19 pandemie, de geschiedenis van zijn verwoestende mishandeling, marteling en medische experimenten op kinderen en dieren, zijn diepe belangenconflicten met de farmaceutische industrie en zijn twintigjarige zakelijke partnerschap met Bill Gates – plus meer.

“De mensen die mee wilden werken aan de film verbaasden ons. Vooral de mensen die hun carrière lieten ontsporen door Fauci – de wetenschappers en journalisten die deze strijd voeren. En we hoefden mensen niet over te halen om in de film te komen – ze stonden te popelen. We zijn zo trots op deze film,” zei uitvoerend directeur en producent Jeff Hays. “Ik zie dagelijks hoe het nieuws hem [Robert F. Kennedy, Jr.] rechtvaardigt, hem gelijk geeft met wat hij de hele tijd tijdens de pandemie heeft gezegd.”
“Ik heb ‘The Real Anthony Fauci’ geschreven zodat Amerikanen – zowel Democraten als Republikeinen – de verderfelijke rol van Dr. Fauci kunnen begrijpen door farmaceutische bedrijven toe te staan een COVID-19 reactie te dicteren die de volksgezondheid, de wereldeconomie, onze grondwettelijke rechten en alle traditionele waarden van het liberalisme vertrapt,” zei Robert F. Kennedy, Jr., auteur, voorzitter en hoofd procesadvocaat bij CHD.
“Ik hoop dat wanneer mensen de film zien – als ze het boek nog niet gelezen hebben – hun eerste ingeving is om wat dieper te graven en het boek te lezen,” zei Hays. “Het is zo’n rijk boek om uit te putten. Het is duidelijk dat er hoofdstuk na hoofdstuk van dit verhaal komt. Ik ben erg trots op wat we met deze film hebben gedaan, omdat we heel duidelijk de essentie van het boek hebben overgebracht – maar het maakt me hongerig om meer te leren. Dit is nog niet voorbij.”

Children’s Health Defense is een 501(c)(3) non-profit organisatie. Onze missie is het beëindigen van gezondheidsepidemieën bij kinderen door agressief te werken om schadelijke blootstellingen te elimineren, de verantwoordelijken aansprakelijk te stellen en voorzorgsmaatregelen te treffen om toekomstige schade te voorkomen. Ga voor meer informatie of om te doneren aan CHD naar ChildrensHealthDefense.org.

Deze video word genoemd in stap 8 van de Global Walkout – Step 8 – Global Walk Out

Bron: https://childrenshealthdefense.org/