Juridisch, 08-11-2021, Kort Geding Viruswaarheid vs Gezondheidsraad en CBG

8-11-2021 | 16 reacties

Op 8 november vindt eindelijk het kort geding van Viruswaarheid tegen de leden van de Gezondheidsraad en de CBG in de Rechtbank in Den Haag. Jeroen heeft een ijzersterk pleidooi. Daarna is het aan de Landsadvocaat om de leden van de Gezondheidsraad en de CBG te verdedigen. Aan het begin zegt Jeroen dat de Landsadvocaat op papier geen verweer heeft gevoerd. Hoe is dit in de rechtbank?

 3,264 keer bekeken,  3 

16 Reacties

 1. Anja

  Je pleidooi is ijzersterk Jeroen. Dank voor alle energie die je erin hebt gestopt! Ik waardeer je inzet ontzettend.

  Deze rechter is echter onmogelijk, dus ik verwacht er helemaal niets van helaas… Toch is het maar weer eens vastgelegd en openbaar zicht- en hoorbaar voor iedereen.

  Jammer dat de link naar deze video niet is gedeeld in jullie nieuwsbrief, maar een link naar fakebook, daar zie je mij nooit meer! En met mij vele andere “wakkeren” 🙂 Gelukkig was ik zo wijs om zelf een kijkje te gaan nemen op videowaarheid!

  Antwoord
 2. Karine Buijtenhuis

  Een geweldig en vooral realistisch pleidooi. Mensen hebben geen idee hoeveel tijd en inzet hier in zit. Ik heb er veel bewondering voor. Zou wel, op afstand, mee willen werken. De rechter… tsja, wat kun je er over zeggen? Omgekocht of onder druk gezet… of zelf geen kinderen. Hoe dan ook Chapeau Jeroen Pols, merci!

  Antwoord
 3. Janneman

  Beste Jeroen,
  Mag ik alleen maar applaudisseren?!
  ‘klapklapklapklapklapklapklap’ !!
  Geweldig! Geweldig! Geweldig!
  Ik verwacht echter wel een volledige
  ‘veeg van tafel’ van de rechter.

  🙁 Sterkte lieve, strijdbare en nette mensen!

  Antwoord
 4. Janneman

  VIDEO bij 1:24:50 Ze geeft nog even de rechter
  het advies om ‘niet op de stoel te gaan zitten
  van de leden van de gezondheidsraad’

  wow!! wat een lef!

  Antwoord
 5. Ineke

  Dank jullie wel! U doet alles om de personen achter het beleid zichtbaar te krijgen, zodat er een eind kan komen aan de verschuilcultuur. Als je een vaccin maakt en je weet dat het niet deugt, ben je ervoor verantwoordelijk dat het toch op de markt komt! Als je een positief advies geeft over een vaccin, terwijl je weet dat het niet deugt, ben je ervoor verantwoordelijk dat het toch gebruikt wordt! Als je een beleid over een vaccin voert, terwijl je weet dat het niet deugt, ben je ervoor verantwoordelijk dat je bevolking dit ingespoten krijgt! Wie is degene die het niet weet en die later zegt: Ik heb het niet geweten? Dankzij jullie inspanningen en ook meerdere Kanalen die gelukkig nog steeds te vinden zijn, worden dat er steeds minder. Dus nogmaals dank!

  Antwoord
 6. RemonK

  Is er een mogelijkheid dat ik deze video kan downloaden?

  Antwoord
  • Micah Solveig

   Misschien kan je hem met de “4k video downloader” downloaden. Daarmee kan je ook video’s van YouTube etc. downloaden. In de gratisversie is het programma wel beperkt tot maximaal 30 downloads per dag.
   Zie https://www.4kdownload.com/

   Antwoord
 7. Anton

  Wat jammer dat het geluid van slecht kwaliteit is. Van de twee dames zijn de woorden bijna niet te verstaan 😭
  Dit proces kan heel interessant zijn voor het internationaal medisch-juridische commitee Stiftung Corona Ausschuss!
  Neem contact op voor deelname/samenwerking in wereldwijd proces tegen alle verantwoordelijken wegens genocide, schending van mensenrechten, de coda van Neurenberg enz enz.
  Ik geef de links in een volgend reactie.

  Antwoord
 8. Anton

  Ook Facebook (=FakeBook) en de mainstream media zouden voor de rechter gesleept moeten worden. Het zijn de grootste propagandisten van false informatie en terreur geweest! FAKEBOOK heeft zelfs geld gevangen van zogenaamde “Fact Checkers” die alle berichten van medesche en wetenschappelijke informatie te verwijderen en mensen die die informaties met anderen deelden te blokkeren. Ik ben herhaaldelijk geblokkeerd, laatst 2 maal 30 dagen!
  In veel landen hebben de regeringen de landelijke media (pers en tv’s) geld gegeven om alleen de berichten van de overheid te publiceren en alle andere deskundigen die het beleid becriticeerden uit te sluiten. Er zijn geen debatten mogelijk geweest met medische deskundigen die de infecties met bestaande hun patiënten behandelden en vrijwel nooit naar het ziekenhuis hoefden. De artsen met ervaring van de laatste Sars uitbraak hebben duizenden mensen zeer vroegtijdig thuis genezen, geen doden gehad maar zijn op non actief gesteld of ontslagen wegens overtreding van het officiële protocol (van het grootste deel van de doden !!!).
  Dit grenst aan georganiseerde Staats-criminaliteit !!!

  Antwoord
  • Micah Solveig

   Soms lukt het wel ook op Fakebook of YouFake nog interessante artikelen en video’s te vinden, ook al zijn ze er waarschijnlijk niet lang. Dit is een interview van 17-11-2021 met Dr. Louis Fouché, arts in Marseille (misschien hebben jullie al van Prof. Raoult gehoord en ook van Dr. Christian Perronne? Alle drie zijn trouwens van hun posten verwijdert):
   https://www.youtube.com/watch?v=Hefv35YfaBU

   Antwoord
 9. Micah Solveig

  Trouwens, dit is wat ons waarschijnlijk allemaal te wachten staat:

  Wir können dich sehen
  26. Juli 2021 Christoph Giesen

  Mein Leben in Peking wird jetzt von einer App bestimmt: Ist sie gnädig, darf ich mich mit Freunden in einem Café treffen oder im Shoppingcenter einkaufen gehen. Dazu muss ich jedes Mal am Eingang mit meinem Smartphone einen Code scannen und darauf hoffen, dass auf dem Display die grünen Schriftzeichen erscheinen: “Kein abnormaler Zustand.” Kein Corona also.
  Ohne diese App kann ich nicht mehr zum Bäcker gehen, nicht mehr zur Bank und auch nicht in die meisten Restaurants. Ich kann nicht mit dem Zug fahren oder ein Flugzeug besteigen. Gerate ich in eine Polizeikontrolle oder checke in einem Hotel ein, wird mit Sicherheit von mir verlangt, die App vorzuzeigen. Beinahe über Nacht hat sich China dem Urteil eines Algorithmus unterworfen, der unbarmherzig Türsteher spielt.

  Vor ein paar Tagen traf es mich: Ich war zum Frühstück in einem Hotel verabredet. Der Portier maß zuerst meine Temperatur. 36,1 Grad. “Und jetzt noch rasch die App”, sagte er. Ich zog mein Handy hervor und scannte den Code, der auf ein Stück Pappe gedruckt worden war. Diesmal erschienen keine grünen Schriftzeichen, sondern gelbe: “Beobachtung zu Hause”, zeigte die App an. Der Portier guckte betroffen. Nach ein paar Sekunden sagte er: “Sorry, leider kann ich Sie nicht reinlassen.” Mir blieb nichts anderes übrig, als den Termin abzusagen und nach Hause zu laufen.

  https://www.heise.de/tp/features/Wir-koennen-dich-sehen-6147775.html?seite=all

  Antwoord
 10. Kalimero

  Is er al een uitspraak?
  Die had toch gisteren moeten komen?
  Of wordt die met de post verstuurd?

  Antwoord
 11. Micah Solveig

  Beste,
  waar is het vonnis te vinden van dit kort geding? Het had toch al op 29 november moeten worden gegeven?
  Bij voorbaat bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *