Oorzaak onbekend

15-01-2023

In deze video Oorzaak onbekend bespreekt Edward Dowd zijn zojuist gepubliceerde boek “Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022”.

Zijn boek dient als een grondig gedocumenteerd bewijs van de piek in sterfgevallen en handicaps die precies samenvalt met massale vaccinatiecampagnes en mandaten voor experimentele gentherapieën (aka “Covid vaccines”). De verwoestende implicaties van doden en gewonden die de meest weerbare Amerikanen treffen, vormen een nationale veiligheidsdreiging die de regering en de gezondheidszorg blijven negeren, wat duidt op een massale doofpotaffaire, aldus Dowd. Hij voegde eraan toe dat in de nabije toekomst het sterftecijfer waarschijnlijk ver boven het normale niveau zal blijven – en zelfs opnieuw zou kunnen versnellen. Meer informatie vind je op zijn website They Lied, People Died.

Edward Dowd is momenteel stichtend vennoot bij Phinance Technologies, een wereldwijd bedrijf voor alternatieve macro-investeringen. Hij heeft het grootste deel van zijn carrière op Wall Street gewerkt, zowel op de krediet- als op de aandelenmarkten. Hij werkte onder meer voor HSBC, Donaldson Lufkin & Jenrette, Independence Investments en vooral bij Blackrock als portefeuillebeheerder, waar hij tien jaar lang een aandelenportefeuille van 14 miljard dollar beheerde. Na BlackRock richtte hij OceanSquare Asset Management op met twee voormalige BlackRock-collega’s.