Medisch, 25-08-2021, We for Humanity, Vaccins

27-08-2021 | 9 reacties

Op 25-08-2021 is door nabestaanden van slachtoffers van de Holocaust aan de EMA een brief aangeboden van We for Humanity over het medisch experiment op de hele mensheid met de Covid19-injecties.
De tekst vindt u op onze website (link)

9 Reacties

 1. Felix

  ik ben te jong om die ellende meegemaakt te hebben,maar ik ken de verhalen.
  En ( verre) familieleden zijn vermoord door dezelfde figuren die verantwoordelijk waren voor de holocaust.
  Dus:respect voor deze mensen.En zeer zeker dat ze zich durven uitspreken.
  Want dat wordt steeds moeilijker,censuur is alom.

  Antwoord
  • Jacqueline Ingenhoes

   Dank voor de positieve reactie. hierdoor wil ik doorgaan.

   Antwoord
 2. Rob

  Wat geweldig, dat dit statement is gemaakt door deze groep mensen!!! Hoe kan zo´n groot deel van de wereldbevolking zo slapende is terwijl dit plaats vindt?
  Hoe kunnen de misdadigers hun gang gaan? Ze hebben de media in hun zak en bespelen de gezagstrouwe en / of onbewuste mensen die denken dat er goed voor ze wordt gezorgd. En dit gebeurt wereldwijd. Afwisselend geraffineerd getimed, dan weer bot gedicteerd worden mensen onderworpen en ze staan erbij en kijken er naar. Dank jullie We For Humanity voor deze wake up call aan iedereen. Laat de misdadigers terecht gesteld worden.

  Antwoord
 3. Herman

  “een prikje” “nee, dat wil ik niet, waar is mama?” “We zullen je moeder proberen te vinden, maar eerst dit prikje”. “doet het zeer?” “nein”.
  RIP

  Antwoord
 4. Patrick

  Veel mensen schrikken van het vergelijken van de ontwikkelingen rond covid-19 met de gebeurtenissen in de tweede wereldoorlog. Dit is een vorm van gedrag die het gevolg is van het gegeven dat ons brein in de meeste gevallen niet meer kan accepteren dan wat het herkent als bekend en daardoor als vertrouwd en dus veilig. Informatie die niet in overeenstemming is met het beeld dat men heeft van zichzelf of de wereld kan in de meeste gevallen rekenen op een uiting van emotie, zoals schrikken, die leidt tot een vecht- of vluchtreactie die vele vormen kan aannemen. “Onsmakelijk” en “Hoe durven jullie de situatie van toen met nu te vergelijken?” zijn voorbeelden van die vormen. Onze mentale capaciteit bepaalt in hoeverre we met de complexiteit van de wereld kunnen omgaan. Het sluiten van de ogen of het ontkennen van de realiteit is een beproefd mechanisme van het brein dat kortstondig de illusie van rust en veiligheid creëert. Het is het vasthouden aan deze illusie die velen in de tweede wereldoorlog uiteindelijk noodlottig is geworden.

  Antwoord
  • Anouchka

   Inderdaad

   Antwoord
  • Anouchka

   Kan niet begrijpen dat EMA zo reageert naast de feiten. Ik volg een overlevende van holocaust Vera Sharav een dame die altijd als advocate gewerkt heeft en nu mensenrechten organisatie leid in USA. Blijkbaar word er geen gehoor gegeven. Wat alleen bevestigd dat er iets akeligs aan de gang is. Er moet iets aan gedaan worden en dat is alleen de bevolking die dit kan. Maar velen zitten nog in ontkenningsfase. Hoe hard je ook roept of spreekt. Ze zittennop een andere ban onder hypnose. Wist van maart 2020 dat er iets niet klopte mijn buikgevoel. En ik vertrouwde hierop. CORRUPTIE alom hoe kan je dit aanvechten als rechters . Regering corrupt zijn…?

   Antwoord
 5. j. Koppejan

  Ik ben zeer verbaasd dat dit gebeurt,maar ook blij dat er mensen zijn die dingen duidelijk maken en zichtbaar voor de rest of de bevolking.
  Ik ben 61 en ken de verhalen van WW2.
  Na de oorlog hebben wij gezegd,dit nooit meer.
  Uiteindelijk hebben wij niets geleerd van het verleden,zeer tragisch.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *