Willem bespreekt medische onderwerpen

20-12-2021

In deze aflevering bespreekt Willem de bijwerkingen van de injecties, allerlei cijfers en censuur. Hij geeft aan bang te zijn dat alle prikjes hetzelfde effect hebben met betrekking tot hartproblemen. Het is duidelijk dat de test wordt misbruikt om te claimen dat de maatregelen werken. Het is bekend dat Omikron een milde variant is. In de media wordt veel angst gezaaid over deze variant. Het is onmogelijk dat de PCR test aantoont welke variant iemand heeft of heeft gehad. De toenemende vergrijzing is niet de enige veroorzaker op het gebied van oversterfte. 

De maatregelen en injecties hebben gezorgd voor de massale oversterfte. In Groot-Brittannië heeft een heel groot deel van de bevolking geen prikken genomen.

Robert Malone, de grondlegger van de mRNA vaccins, laat zien wat de negatieve effecten van de injecties zijn door middel van echte cijfers. Dit wordt niet goedgekeurd door social mediakanalen, dus is het volgens hen misleidend. De overheid en big pharma nemen geen verantwoordelijkheid als het om de schade van de injecties gaat.

Bekijk de getoonde presentatie.