Medisch, 16-12-2021, Compilatie van gesprekken met de Twijfel Telefoon van het Erasmus MC

16-12-2021 | 15 reacties

In deze video zijn vier telefoongesprekken met de Twijfel telefoon van het Erasmus MC over corona vaccinatie te horen. Er worden terechte, kritische vragen gesteld. Alleen heeft de Twijfel Telefoon hier helaas geen antwoord op. Ze  liegen alles bij elkaar. Dit telefoonnummer is voor mensen die twijfelen. Alleen proberen ze mensen over te halen wel de prik/prikken te halen.

 315 keer bekeken,  3 

15 Reacties

 1. Anja

  Dus ergo: de moraal van dit verhaal: bij natuurlijke immuniteit nemen je antistoffen af, en bij het “vaccin” idem dito. Een nieuwe besmetting maakt je niet zo ziek, je lichaam onthoudt ondanks de afname van antistoffen hoe te handelen… Een nieuwe booster doet (als dat waar zou zijn) hetzelfde… en de werking neemt al na enkele maanden af…

  Er wordt keihard gelogen want we weten nog helemaal niet of die prikken zo goed werken en we weten wel dat ivermectine en HCQ prima werken (in combinatie met vitamine D, zink, vitamine C en in ernstigere gevallen antibiotica en virusremmers)….

  Heerlijk dat die laatste dame zo schrok van het woord HCQ en ivermectine alleen al dat ze de verbinding verbrak, jullie hadden meteen terug moeten bellen joh voor een komisch vervolg!

  Antwoord
  • Bart

   Wel een cute stemmetje

   Antwoord
   • Elisa

    Deze video wordt abrupt afgebroken. Heel jammer. Ik snap niet waarom. De vraag begon net interessant te worden.

    Antwoord
  • Den

   Deze lijn is een farce, ik had een Britt aan de telefoon met duidelijk een call-agent script.

   Antwoord
  • Pieter

   Wat een dom gelul van die meisjes.

   Antwoord
 2. Walhalla

  Ongelooflijk wat een bak leugens bij elkaar, waar halen ze het vandaan?
  Als er werkende medicijnen, en die zijn er, mag er nooit een experimentele gentherapie ontwikkeld worden. Er mag sowieso geen gentherapie toegepast worden. Natuurlijk hebben ze definitie aangepast!

  Antwoord
 3. Dick

  Erasmus zit er diep in.
  Dit zijn ongeoorloofde praktijken en ze zullen ooit voor het tribunaal moeten verschijnen.
  De straf is duidelijk en terecht: de doodstraf.

  Antwoord
 4. Gio

  Zoals de gezegde:
  Een leugen vertellen doe je snel, maar de waarheid achterhaalt zich ALTIJD wel.

  Samen zijn we onverslaanbaar! Want wij staan aan de kant van waarheid!

  Antwoord
 5. mb

  Ik denk dat … Ik verwacht dat … Ach, eigenlijk weten we ’t allemaal al wel. De artsen die hierachter zitten zullen hopelijk aansprakelijk worden gesteld indien bijwerkingen.

  Antwoord
 6. Bart

  Wel een cute stemmetje

  Antwoord
 7. P.Schijf

  Het is overduidelijk het vaccin moet kost wat het kost verkocht worden al vallen er nog een miljoen doden het interesseert ze helemaal niets ! Ivermectine is simpelweg van de markt gehaald omdat opgeschaald de ziekenhuizen niet vol zouden liggen om deze reden wordt er ook beslist niet opgeschaalt . Dit zijn pure maffia praktijken! Emn dr schildigen zullen gestraft worden het wordt steeds heter ondee hun voeten

  Antwoord
 8. M. S.

  Dit is idd GÉÉN gen-therapie, het is gewoon een CHEMISCH WAPEN war gebruikt wordt om mensen afhankelijk te maken en te DODEN!!!
  DIT IS GÉÉN “VACCIN”

  Antwoord
 9. Richard Broersma

  Ik twijfelde, maar na bellen met de twijfeltelefoon weet ik het zeker, “niet doen”. Zo kijkt de adel neer op het gepeupel. Baudet vergelijkt het met de jaren 30, ik eerder met de donkere middeleeuwen. Het wordt allemaal vanzelf duidelijk als blijkt dat er meer mensen sterven aan deze prikken dan aan de C-griep.

  Antwoord
  • H. Reitsma

   Vergis je niet, ze weten altijd wel wat te bedenken, en liegen hebben ze al geleerd, kijk maar eens in de Telegraaf (vandaag) over de oorzaak van oversterfte door een paar Professors.

   Antwoord
 10. Armand Bongarts

  Jonge slanke mannen die veel sporten hebben kans op myocardites. En dat komt omdat ze door het sporten hun hart veel overbelasten. What the fuck.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *