Interview met Sam Brokken

6-12-2021

Willem heeft Sam Brokken te gast. Hij heeft in België gewoond en is naar het zuiden van India geëmigreerd. In India is een hele andere cultuur. Arme mensen zijn niet jaloers op de mensen die het beter hebben.

India bestaat net als de VS uit allerlei deelstaten. Deze deelstaten hebben een eigen regering. Daarnaast heeft India een landelijke regering.

Ze hebben het o.a. over het beleid rondom Ivermectine en het  corona beleid in India. In India heeft de regering in opdracht van de WHO artsen afgeraden Ivermectine voor te schrijven. De artsen hebben de keuze hiernaar te luisteren of niet.

Er is helemaal geen angstcultuur. Men heeft geprobeerd met een QR systeem te werken. Dit was geen succes dus dit beleid is weer opgeheven.

Ze hebben het even over groeiende verzet in België en de Belgische rechtspraak. Daarna hebben ze het over het functioneren van de media en de rechtspraak in India. Het gaat daar echt heel anders dan in Westerse landen. De media en de rechtspraak beschermen daar de bevolking.

Ten slotte bespreken ze de Omikron variant en de injecties.