Medisch, 06-01-2022, Interview met Pieter Stuurman

6-01-2022 | 5 reacties

In deze video praat Willem vanuit zijn isoleercel met schrijver/ therapeut Pieter Stuurman over psychopaten. Wat zijn kenmerken van een psychopaat en waarom zien we zoveel psychopaten onder bestuurders.

 513 keer bekeken,  3 

5 Reacties

 1. PvdNeste

  Pieter bevestigd mijn gevoel dat ik al sinds april 2020 heb: Dit wordt knokken.

  Antwoord
 2. Andre

  Ben er er bang voor dat hij de spijker on z’n kop slaat.

  Antwoord
 3. Gerard

  Kennis van waarheid maakt je immuun voor bedrog. Deze uitspraak van Pieter Stuurman slaat de spijker op zijn kop.

  Antwoord
 4. Gé den Boer

  Wat een bijzonder mooi interview. Inmiddels tweemaal beluisterd. Wat mij vooral trof: Belangrijkste aspect van een psychopaat is het totaal ontbreken van een geweten. Het ontbreken van de kern van de ziel. Er bestaat geen empathie en er bestaan geen morele grenzen. Om dit te verkrijgen is het belangrijk de maatschappelijke ladder te bestijgen. Psychopaten nemen steeds meer topposities in, waarbij ze mentaal gezonden mensen uit hun omgeving verwijderen.

  Zie hier ons kabinet. Wat een drama dat we door dit soort mensen worden geregeerd/onderdrukt.

  Antwoord
 5. El oost

  Zeker. Ziel verkocht aan het kwaad bestaat.
  Naast de satanskerk vroeger gewerkt op een ehbo post. De ‘wereldse’ term is psychopaat. Oa in de Bijbel ( ik bedoel geen kerk religie instituut , waarvan velen nu juist buigen voor dit Regime is afvalkerk, 2 heren dienend ( voorzegd ook ) maar daar worden deze ‘mensen’ ronduit satans kinderen genoemd Willens en wetens het kwaad dienend. Zich eraan gegeven inderdaad. En kunnen zich ook! Heel vroom soms voordoen. Geen excuus voor wat ze doen. Het is hun keuze geweest die overgave. Gewetenloos etc willen !!! worden….

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *