Media, 12-10-2021, Klacht en brief International Criminal Court

14-10-2021 | 21 reacties

Op 12 oktober leverde Viruswaarheid samen met Tamir Turgal, een Israëlische mensenrechten advocaat, een brief in bij het International Criminal Court (ICC). Deze brief is opgesteld namens de Holocaust overlevenden. Daarnaast zal er een klacht ingediend worden over Covid-19 injecties.

21 Reacties

 1. Tjeu Strous

  Prima gebaar, mede gelet op kwaliteit van de inhoud!

  GA ZO DOOR!!!

  Antwoord
  • P.d.westfa

   Ik.ben.heel.blij dat er nog mensen zijn die voor het volk die aan banden gelegd zijn door de over heid durven op te komen petje af voor Jullie

   Antwoord
   • F. Baelde

    Wij willen de waarheid op tafel en een open discussie met de wetenschap over de feiten op elk gebied dat met COVID-19 te maken heeft. Het begin is gemaakt nu het oppakken door alle serieuze media ! Tot nu toe hebben zij het schandalig laten afweten.
    Ga zo door en geef niet op totdat wij dat bereikt hebben.

    Antwoord
   • C.Boon

    Blij met deze uitspraken! Waarom horen wij dit niet van het CIDI en de andere Joodse instellingen???

    Antwoord
    • Devon Seamoor

     Hallo C. Boon, ik denk dat het niet reeel is in deze tijd, om te verwachten dat alle leden van een groep eensgezind van mening zijn. De verdeeldheid is overal aanwezig, zoals er ook Holocaust overlevenden zijn die aan de 2e kamer hebben gevraagd om geen vergel

     ijkingen te maken met de Holocaust als het om pandemie maatregelen gaat. Weet U nog, tijdens die felle speeches van Thierry Baudet en Gideon van Meijeren?
     Ik was over dat verzoek aan de 2e kamer, van die groep Joden, zeer verbaasd, mede omdat er in Israel vele doden vallen nu, ook na vaccinatie. Er is een documentaire gemaakt waar getuigen met bijverschijnselen van vaccinatie vertellen wat er is gebeurd met hen. Het is een schokkende video. Ik meen dat die te zien is bij Rumble.

     Israel is het 2e land op Aarde waar het vaccinatie percentage het hoogst is t.o.v. de bevolking daar. Snap je hoe tegengesteld en omgekeerd we in deze vreemde tijd zitten? Alles raakt binnenstebuiten, omgekeerd en veel is niet wat het lijkt, terwijl ook veel is wat het niet lijkt.

     En verdeeldheid zaaien is een van de agendapunten van de Schaduw Overheid, die net als de Wizard van Oz, achter hun gordijnen hun kunstjes vertonen en Fata Morgana’s verzinnen. Ik hoop dat je weet wie ik bedoel.

     Antwoord
  • Jeanine bothog

   Perfect

   Antwoord
  • Den

   Nu nog Zwitserse chocola eten in het VREDESPALEIS. Maar jullie zien dat niet.
   Ku (koe) Klux (bellen) Klan regime, uit de zusters van Isis. Versie 4. Balfour verklaring = 4 x Baäl act.

   Antwoord
  • Den

   Nu nog Zwitserse chocola eten in het VREDESPALEIS. Maar jullie zien dat niet.
   Ku (koe) Klux (bellen) Klan regime, uit de zusters van Isis. Versie 4. Balfour verklaring = 4 x Baäl act.

   Antwoord
  • Den

   Nu nog Zwitserse chocola eten in het VREDESPALEIS. Maar jullie zien dat niet.
   Ku (koe) Klux (bellen) Klan regime, uit de zusters van Isis. Versie 4. Balfour verklaring = 4 x Baäl act.

   Antwoord
 2. Joep

  Fantastische strijders!

  Antwoord
 3. Sluiter maria

  De strijders onder de vlag van viruswaarheid zijn de geuzen van deze nieuwe bevrijdingsoorlog na de 80- jarige oorlog van 1568-1648 die ons bevrijdde van Spanje.
  Lees nummer 26 13 Oct. 2021 in Gezond Verstand: commentaar verzetskranten Trouw maart 1978

  Antwoord
 4. Marga van Staveren

  Ik ben zo blij met deze jongens.

  Antwoord
  • Will

   Wat een stelletje louzers, maak je maar eens druk waar het echt om gaat. watjes.

   Antwoord
 5. Bob

  Fantastische actie! Hoop dat het iets helpt.

  “ze” zullen wel weer een truc hebben om dit allemaal terzijde te schuiven helaas…

  Antwoord
 6. Mieke van Diessen-Jansen

  Geweldig wat Willem Engel en deze mensenrechten-advocaat doen om deze “uitroeiingen “tegen te gaan.Overlevenden van de verschrikkelijke Holocaust die nu na al die jaren wederom worden geconfronteerd met de verschrikkingen van de concentratiekampen,experimentele injecties etc.Mensen wordt wakker want dit gebeurd nu wederom en dit alles moet stoppen.Bedankt Viruswaarheid dat jullie zo voor ons allen strijden.Diepe respect

  Antwoord
 7. Bryan

  Ik hoop dat het nu echt tot een zaak komt en de de verantwoordelijke dus ook Peppie en Kokkie zwaar gestraft zullen worden wand dit is dood door schuld. Als er nu niet in gegrepen gaat worden zullen er alleen maar meer slachtoffers van deze misdaad vallen.

  Antwoord
 8. hanne

  Echt zeer URGENT dit. Geweldig dat dit gebeurd. Zij weten wat er op dit moment gaande is en dat het niet kosher is.

  Antwoord
 9. Rudolf

  Vraag is wat te doen als we ons recht níet kunnen halen en als er echte directe dwang komt en wat de mensen te adviseren daar waar het al zover is ? Braaf maar met je laten sollen en alles laten doen en laten verzieken in de hoop dat er ooit misschien vanzelf ineens in voldoende mate eerlijke rechters en overheden etc. opduiken…Er is een natuurrecht op zelfverdediging om je huid zo duur mogelijk te verkopen dat boven alle mensenwetten uitgaat..uiteindelijk ook in algemeen belang !!
  En voor wie niets meer te verliezen heeft en alles misdadig onherstelbaar verziekt is zal het altijd de simpele oerkeus worden : de dood of de gladiolen en de strijdleus van de oude Friezen..”Liever dood dan slaaf !!” En waar geen recht en rechtvaardigheid meer is valt dat alleen nog te heroveren en te némen, hóe dan ook…! Waarvan akte !

  Antwoord
 10. Devon Seamoor

  Elk initiatief om onze stem te verheffen en op te staan tegen de misleiding is een stap in de richting van omwenteling in de consensus realiteit. Zodra er een meerderheid begint te komen van luitjes met inzicht, begrip en autonomie, die zich niet onderwerpt aan de zgn. “Great Reset” die het Economisch Forum voorstaat, zal de rest van de Nederlandse bevolking zich daarachter gaan aansluiten en meelopen.

  Wellicht eerst met schouder ophalen en twijfel, onwetend van veel en bijna niet gelovend dat het allemaal anders zit dan ze dachten en geleidelijk, door te praten met diegenen die wel geinformeerd zijn, door zich open te stellen voor communicatie en begrip krijgen van waar we mee te maken hebben gehad en nog,.

  Wat in het Engels “tipping point” heet. Dat moment gaat een keer komen, maar we moeten nog rekening houden met felle tegenstand van de Schaduw Overheid, die in eigen kringen enorm in overlevingsangst begint rusteloos te worden. Sommigen, er zijn allerlei namen die genoemd worden van wie daarbij horen, zoals de Khazarians, Jezuieten, Italiaanse adel, aanhangers van Eugenics en transhumanisme, pedofiele netwerken, Satanisten, om een paar te noemen, zijn al bezig om een “deal” proberen te sluiten, waarbij ze proberen hun hachje te redden en een tribunaal met strenge gevolgen te vermijden.
  Degene die hier verslag van doet is Benjamin Fulford, die presenteert verslagen op zijn site, die dezelfde naam heeft als hij. En daarachteraan komt dan .net.

  Vooralsnog piept het flink in de bocht en deze winter kunnen we maar beter goed op onze tellen passen en ik wens je een goede gezondheid daarbij. Veilge vaart!!

  Antwoord
 11. Peter Böing

  Het I.C.C. dient NU haar naam eer aan te doen, door na lezing van het ingediende dossier direct actie te ondernemen tegen de, in het dossier vermelde misdadigers.

  Indien het I.C.C. actie nalaat, dan is zij als instituut geheel medeplichtig en medeverantwoordelijk voor alle in het dossier vermelde misdaden en alle gepleegde misdaden na de indiening van het dossier…

  Ik hoop dat het I.C.C. direct het goede doet door actie te ondernemen tegen de misdadigers ….

  Antwoord
 12. Annette Langerhorst

  helden zijn jullie
  en ik zie om me heen het tij keren; er staan steeds meer artsen op met gewetensbezwaren en zorgen en twijfels en onze minister van gezondheid geeft steeds vremdere intervieuws die vol leugens zijn

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *