Maatschappij, 07-01-2022, Interview met Dennis Spaanstra van Police For Freedom

7-01-2022 | 3 reacties

Willem en Dennis gaan verder in op de perikelen rond de demonstratie van 2 januari. Dennis verteld een en ander over zijn werk bij de politie, hoe daar om gegaan is met wat hij nu doet. Dennis is van Police For Freedom, in die hoedanigheid heeft hij dan ook besloten om een onderzoek in te stellen naar de ongeregeldheden op 2 januari.

Police For Freedom gaat de feiten die deze dag hebben plaatsgevonden uitgebreid onderzoeken. Te denken valt aan dossiervorming en het verzamelen van bewijs en verklaringen.
Wil jij je melden als getuige, neem dan contact op via nederland@policeforfreedom.org

 132 keer bekeken,  3 

3 Reacties

 1. Feng Chsang

  L.S.,

  A.u.b, maak al uw filmpjes geschikt voor download.

  Als mr Global het Internet afsluit kunnen we deze bron niet meer bereiken en hebben we niets meer aan uw overzicht en besproken strategieën.
  Thuis gedownload blijft die informatiebron bestaan/uitwisselbaar. Een ander voordeel is dat je een download op welke plek dan ook anoniem kunt bekijken, immers zonder afhankelijk te zijn van een externe server, met daarbij ook de mogelijkheid het in delen te bestuderen, wat heel praktisch is als je een videootje hebt dat langer duurt dan 30 minuten. Ook bladert het makkelijker vanaf je eigen Hard Disk dan via een server, en/of aanbieder, wat behalve deze mogelijkheid, ook efficiënter is op het moment dat er nog een heleboel andere informatie binnen een bepaald tijdsbestek moet worden door genomen .

  Het lijkt bij het niet toestaan van vrije download dat de “uitgever” met z’n reet op de filmrechten wilt blijven zitten wat is eerder hebzucht is dan liefde en vanuit de inhoud geredeneerd hol, leeg; pure hypocrisie.
  Ik kan er geen andere verklaring voor vinden.
  Is die er wel?

  Vriendelijke groet,

  Antwoord
  • Anja

   @Feng Chsang Er zijn diverse browser apps alsmede mobiele apps beschikbaar waarmee je video’s kunt downloaden. Ook kan dit via VLC media player, uiteraard is dit gratis. Als je een computer gebruikt en beschikt over Firefox als browser (ook gratis) dan adviseer ik je om Ant video downloader te installeren, een gratis extensie/app, hiermee kun je vrijwel alle video’s downloaden op willekeurig welke webpagina. Succes!

   Antwoord
   • Feng

    Dank je Anja!
    vr. groet,
    Feng

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *