Onderzoek VAERS data geeft zicht op slechte vaccin batches

11-01-2022 | 6 reacties

Deze aflevering gaat over het onderzoek van de VAERS data, dat is de bijwerkingen van vaccins database uit de VS. Daar is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer ernstige schade veroorzaken en dat er een hele grote heterogeniteit is tussen de batches. Dat in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten, die bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is en dat we dus te maken hebben ten eerste met een misdrijf, ten tweede dat de injecties moeten worden gestopt en ten derde dat alles teruggehaald en vernietigd moet worden.

Bekijk de getoonde presentatie.

Bron: Café Weltschmerz

 444 keer bekeken,  3 

6 Reacties

 1. Marcel

  Ik heb geen enkel probleem om te geloven dat er sprake is van een grote moord en pharma afhankelijk makende actie. (Slaaf van pharma) Ook de rot in de rechtspraak is mij al ruim 30 jaar bekend. Stop de propaganda !! Danke heren!

  Antwoord
 2. Ron

  Misschien overbodig, maar toch meen ik dit aan jullie te kunnen melden dat in de laatste Stew Peters Show melding gemaakt wordt van een klokkenluider binnen het Amerikaanse CDC en die, naar zo het blijkt, opzettelijke nalatigheden heeft gemeld aan dat team Enigma. Er blijkt een batch opzettelijk niet gemeld te zijn. Eventueel handig om ook deze uitzendig op https://www.redvoicemedia.com/2022/01/cdc-whistleblower-nukes-plus-plans-to-arrest-the-unvaxxed-elderly-discarded-for-health/ te bekijken. In die uitzending wordt nog meer uit de doeken gedaan, zoals het “samenwerkingsverband” tussen deze farmaceuten. Zoals omschreven, misschien is dit jullie reeds bekend, dus nog bij deze.

  Antwoord
 3. Sola Scriptura

  Ja, ook het zojuist uitgekomen boek van
  Dr Heiko Schöning ~ ‘GAME OVER. COVID-19 I ANTHRAX-01’ (DEUTSCH) × 1
  is bijzonder en wordt op The Blue TigerStudio besproken.
  https://deblauwetijger.com/videos/

  Antwoord
 4. Sola Scriptura

  Mijn bovenstaande reactie Beverwijk is eigenlijk: TE UWER INFORMATIE.
  Ik zou het heel erg op prijs stellen wanneer u het delete na evt gelezen te hebben.

  Antwoord
 5. Sola Scriptura

  Wilt u mijn reactie van 19:00 uur alstublieft deleten, alleen graag te uwer informatie

  Antwoord
  • nancy

   Gedaan 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *