Juridisch, 08-11-2021, Fragment Kort Geding – Legitimeren en faciliteren Corona beleid is misdrijf tegen de menselijkheid

8-11-2021 | 4 reacties

Een fragment uit het Kort Geding Viruswaarheid vs Gezondheidsraad en CBG waarin Jeroen Pols refereert aan opmerkingen van gedaagden op zijn speech tijdens een demonstratie in Aken op 24 april 2021. Hierin heeft hij gezegd dat iedereen die meewerkt aan het Coronabeleid zich schuldig maken aan misdrijven tegen de menselijkheid. Hij geeft een toelichting aan de hand van diverse rechtsartikelen.

 69 keer bekeken,  3 

4 Reacties

 1. :Michael.

  Waarom wordt er voor aanvang van iedere rechtszaak niet gecontroleerd of de rechter wel een echte rechter is?
  Meestal wordt er een Rijksambtenaar gebruikt en ingezet als rechter. De Rechtspraak wordt zo handig omzeild, zodat wij allen de illusie hebben dat er rechtspraak zou zijn, terwijl er slechts een toneelstukje wordt gespeeld.

  Volg de 12 presumpties van het Romeins recht (Canon Law) en zie hoe we worden belazerd.

  Antwoord
 2. Aseem

  Duidelijker kan het niet. Bravo en mijn buitengewone dank voor Jeroen Pols.
  Fantastische hoe hij deze massale coruptie, want dat is het, aanpakt voor het Nederlandse volk die op corrupte wijze monddood en wetteloos gemaakt worden.
  Dit Nederlandse demissionaire regime is wetteloos aan het regeren en corrupt tot op het bod. Rutte, de Jonge en mede conspiratoren mag broodnodig voor een Tribunaal gesleept worden voor misdaden tegen de menselijkheid.
  Zij dienen in eerste instantie de agenda van Klaus Schwab WEF en niet die van de burgers in Nederland die hun met democratische verkiezingen op de positie hebben gezet in goed vertrouwen. Dat vertrouwen hebben de heren aan hun laars gelapt en éénzijdig opgezegd.
  Arresteer ze!

  Antwoord
 3. Micah Solveig

  Beste,
  waar is het vonnis te vinden van dit kort geding? Het had toch al op 29 november moeten worden gegeven?
  Bij voorbaat bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *