Gevaren mRNA in covidinjecties voor menselijk genoom

17-02-2024

Tijdens een hoorzitting van de National Citizen Inquiry van 13 t/m 15 april 2023 in Winnipeg-Manitoba legt getuige-deskundige Natalie K. Björklund Gordon uit welke gevaren voor het menselijk genoom er schuilen in het mRNA in de covidinjecties.

Door middel van een proces dat reverse transcription (omgekeerde transcriptie) heet, kan het mRNA worden ingevoegd in het DNA, hetgeen op meerdere vlakken grote gevolgen kan hebben.
In deze videoclip legt zij in lekentaal uit wat reverse transcription is, hoe dit in zijn werk gaat en wat de implicaties hiervan kunnen zijn.

De volledige hoorzitting van dag 2 van de National Citizen Inquiry is op rumble te bekijken.
De hele bijdrage van Natalie Björkland is van 3:40:40 – 5:03:22.
Hier vind je meer informatie over de National Citizen Inquiry.

 

Over Natalie K. Björklund

Natalie K. Björklund  heeft een Ph.D. in menselijke genetica van de Universiteit van Manitoba. Haar Ph.D. concentreerde zich op genetische epidemiologie, met name van normale varianten van genen in de menselijke bevolking en hun interactie met omgevingsfactoren. Natalie K. Björklund heeft gepubliceerd over de rol van verhoogd foliumzuur in de preventie van neurale buisdefecten bij mensen met varianten van enzymen van het foliumzuurmetabolisme.

Björklund is geboren in Winnipeg, maar groeide op in Montreal waar ze een CEGEP-diploma in sociale wetenschappen haalde, gespecialiseerd in criminologie en psychologie. Ze behaalde een B.Sc. in Biochemie.

Ze is een pleitbezorger van verloskunde en heeft af en toe een harde kritiek op behandelingen van door de medische professie. Ze heeft drie jaar onderzoek gedaan naar de rol van het immuunsysteem bij infectiegerelateerde vroeggeboorte. Ze is getrouwd met Dr. Richard Gordon en heeft samen met hem gepubliceerd over axolotlembryologie en vroege embryonale oorzaken van neurale buisdefecten.

Haar hobby’s zijn het beschermen van inheemse habitats en het bestuderen van de impact van de mens op het milieu, zowel positief als negatief. Ze is ook gefascineerd door de rol van genetische aanleg in crimineel gedrag. Ze is auteur van speculatieve fictie. In 2016 publiceerde ze samen met haar man het boek “Embryogenesis Explained”. Ze is nu met pensioen en schrijft nog steeds speculatieve fictie.