Geprikt en gelukkig geen bijwerkingen

12-01-2023

Sommigen krijgen wel en anderen geen bijwerkingen na een COVID-19-prik. Het roept bij velen wel de vraag op hoe dat kan.

In een vergadering van de raad van commissarissen van Orange County (Florida) in december 2022 geeft Dr. Kevin Stillwagon vijf redenen waarom niet iedereen nadelige effecten ondervindt van deze injecties.

 

Dr. Kevin Stillwagon is een gepensioneerde piloot van Delta Airlines en chiropractor met een speciale belangstelling voor vaccins. Hij is sinds het begin van de pandemie een uitgesproken criticus van de mondkapjes en sceptisch over de voordelen van de mRNA-vaccins.

In maart 2020 werd Dr. Stillwagon gedwongen te stoppen met zijn baan als piloot omdat hij weigerde een mondkapje te dragen. Ondanks zijn wetenschappelijke uitleg aan collega’s in zijn branche over de ineffectiviteit van mondkapjes, wilden ze hem niet horen. Sindsdien heeft hij zich op grote schaal uitgesproken tegen verplichte mondkapjes en vaccins, door schoolbesturen, vergaderingen van districtscommissarissen en vrijheidsbijeenkomsten toe te spreken. Daarnaast is hij regelmatig op radio, televisie en podcast geweest.