Externe bronnen, 08-01-2022, Novak Djokovic in quarantaine hotel in Australië

8-01-2022 | 11 reacties

Australië laat Novak Djokovic het land niet in, omdat hij geen geldige vaccinatievrijstelling zou hebben. De Servische tennisser is voorlopig in een quarantainehotel gezet.
Zijn vader vertelt wat er is gebeurd en roept op Novak te steunen.

“Mijn zoon is vanavond gegijzeld in Australië, maar hij is nog nooit zo vrij geweest. Vanaf nu is Novak het symbool van de vrije wereld geworden.

Mijn zoon heeft laten zien dat zelfs een klein heldhaftig land als Servië de beste atleet en tennisser ooit kan hebben en dat de waarheid zich niet meer kan verbergen.

Vanavond kan je haar opsluiten, morgen kan je haar vastketenen maar de waarheid is als water en ze vindt altijd een weg.

Novak heeft bewezen dat je elk doel kunt bereiken als je een droom hebt en zijn droom wordt gedeeld door miljarden mensen, waaronder kinderen die hem als voorbeeld bekijken.

Misschien laat de rijke wereld hem niet verder tennissen, maar daarmee onthult hij zijn ware gezicht en begint hij een veel serieuzer wedstrijd.

Aan de ene kant zijn er de hebzuchtige en arrogante leden van de oligarchie en aan de andere kant een trotse en vrije wereld die altijd gelooft in gerechtigheid, waarheid, fair play en de dromen van zijn kinderen. ”

Srdjan Djokovic

 354 keer bekeken,  3 

11 Reacties

 1. Henny

  Heel veel Moed en Sterkte Novak. We hopen dat we samen zo gauw mogelijk de vrijheid mogen proeven, alle liefs Henny.

  Antwoord
  • Roos Despot

   Natuurlijk zullen wij samen met Novak strijden voor een betere vrije wereld!

   Antwoord
  • Ellen van der Lee

   Miljoenen mensen staan achter je en steunen je! Samen krijgen we de leugen er onder.

   Liefs Ellen

   Antwoord
 2. Ada Bouwman

  Ik heb dit gezien bij Op1 en Johan Derksen gaf commentaar, weg met deze vader en zoon. De vertaling, bij filmpje, vader bij Op1 was geheel anders dan wat ik hier lees. Bij Op1 vergelijkt de vader zijn zoon met Jezus. Een soort geloofs idioot zie je. Zet dit ernaast dan zie je hoe npo misleid. En een wedje, Djokovic wordt alsnog door de minister weggestuurd. met een groet Ada Bouwman

  Antwoord
  • Roos Despot

   Het misleiden door NPO zijn we allang, zeker 2 decennia van bewust! NPO is duidelijk in dienst van GROOTKAPITAAL!

   Antwoord
 3. Taran

  stop met criminaliseren van niet-gevaccineerden en niet boosteraars

  Antwoord
  • Roos Despot

   Gecriminaliseerd wordt iedereen die WEF Agenda niet volgt, precies zoals Brit Jonson van de week zei!

   Antwoord
  • cobie lazoroski

   zo is het, vrijheid…..

   Antwoord
 4. Rogé

  Dezelfde spirit, dezelfde vastberadenheid als ondergetekende. Deze mensen maken ten slotte het verschil voor een ieders vrijheid. Geen enkele millimeter wijken bij deze Cabal. Novak neemt als bekende sportpersoon zijn verantwoordelijkheid, waar velen zich door angst en beven te neer geslagen voelen.

  Antwoord
 5. Karin

  Je bent een held en je laat zien waar de WEF mee bezig is.
  We zullen niet toegeven en blijven strijden voor een vrije wereld. Geen lockdowns, mondkapjes, PCR testen en de gen injecties.
  We zijn dichtbij het keerpunt

  Antwoord
 6. Marijke

  Voor mij is Djoc ook een ware held en voorbeeld in deze. Hopelijk wordt hij toegelaten 🙏. Maar hier twijfel ik erg aan. Gezichtsverlies is een moeilijke kwestie voor machthebbers.
  Hoe dan ook heeft hij hierna nog een flinke klus te klaren ten aanzien van de vrijheid ten aanzien van de zeer omstreden vaccinaties. Samen met ons.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *