Boodschap van Dr. Wolfgang Wodarg aan de wandelaars

8-01-2022

In deze video steekt Wolfgang Wodarg de wandelaars een hart onder de riem en roept hen op om toch vooral te blijven verbinden, ook met mensen die het narratief volgen. Tevens belicht hij de verschillende testfasen van de COVID-10 “vaccins” en de verschillen t.o.v. eerdere vaccins. Hij doet verslag van de laatste ontdekkingen via het VAERS (Amerikaanse bijwerkingencentrum). Uit onderzoek komt naar voren dat ernstige bijwerkingen tot en met de dood, vaker voorkomen bij bepaalde batches. Dit is na te zoeken op de website How Bad is my Batch ?
Ook doet hij een appèl op de artsen, wijst hen op hun verantwoordelijkheid om zich te verdiepen in deze “vaccins”, en hun patiënten te wijzen op de mogelijke risico’s.

 

Dr. Wolfgang Wodarg is een Duitse arts en gezondheidsdeskundige die reeds lang actief is op het gebied van corruptiebestrijding – met bijzondere aandacht voor “corruptie in de gezondheidssector” en “institutionele corruptie”. Hij is erelid van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa (waar hij hoofd van de Gezondheidscommissie en vicevoorzitter van de Socialistische Fractie was), voormalig gezondheidspoliticus (1994-2009 lid van het Duitse parlement), initiatiefnemer en woordvoerder van de Enquête-commissie “Ethiek en recht van de moderne geneeskunde”, auteur en universitair docent. Zijn Europese initiatieven en rapporten brachten belangrijke thema’s zoals “Fake Pandemic” – corruptie bij de WHO, de rol van de media voor de democratie (oprichting van een pan-Europese mediamonitoring), palliatieve geneeskunde, genetische tests en GGO’s (ontwikkeling van groene gentechnologie in de staten van de Raad van Europa) of particuliere militaire bedrijven (bedreiging van het staatsmonopolie op het gebruik van geweld) op de politieke agenda. In 2009-2010 was hij de initiatiefnemer van het H1N1-onderzoek van de Raad van Europa naar de “neppandemie”. In een erefunctie was hij van 2010 tot 2021 patiëntvertegenwoordiger voor de Reumaliga en de SoVD in verschillende commissies.