Dorien Rose Duinker in gesprek met haar zusje, horecaondernemer en Moederhart oprichtster Nadia Denise Duinker

26-03-2022

Dorien Rose Duinker in gesprek met haar zusje, horecaondernemer en Moederhart oprichtster Nadia Denise Duinker. Samen met hun familie kochten ze een verlaten ruïne dorp in Portugal en beginnen ze een nieuw avontuur in de vrijheid van de natuur. ‘The great exit’ wordt één creatief en paradijselijk vakantiedorp waar vrijheid, zelfbeschikking en zelfontplooiing centraal staan. Zonder overbodige regels waarin men in contact staat met mens, dier en natuur in plaats van technologie.

In januari had Willem een gesprek met Nadia in Portugal en zou hij snel weer terug komen om een update te geven. Gezien zijn recente aanhouding neemt Dorien dit vervolggesprek met haar zusje op zich. Ze praten o.a. over hoe het Nadia en hun familie is vergaan sinds hun emigratie naar Portugal, haar bevalling, hun oom Allard Duinker die een heel belangrijk onderdeel was van hun ontwakingsproces en natuurlijk de aanhouding van Willem.

Hier de links van Nadia’s verhaal over de geboorte van haar 4e telg Indy Chaz die geboren werd op 16-03-2022, wat ook de sterfdag is van hun oom en de dag dat Willem Engel werd opgepakt.
https://www.facebook.com/100003619424226/posts/2462817497182207/?d=n

Aangezien Nadia niet meer zo actief is op social media en veel mensen toch nieuwsgierig zijn hoe het haar vergaat in Portugal kan men op de hoogte blijven van Nadia’s ontwikkelingen op haar Telegram account.
https://t.me/nadiaduinker

Bekijk hier het eerste interview met Willem en Nadia.
https://videowaarheid.nl/video/willem-engel-in-gesprek-met-horecaondernemer-en-moederhart-oprichtster-nadia-duinker/

Moederhart Website
www.moederhart.nl