De tafel van Feshtali-Deel 1

5-05-2023

Shohreh Feshtali lanceert haar gloednieuwe programma ‘Tafel van Feshtali’, waarin zij met interessante gasten actuele onderwerpen bespreekt vanuit alternatieve perspectieven die niet aan bod komen in de mainstream media.

In deze eerste aflevering zitten Jeroen Pols, Sven Hulleman, Patrick Savalle en John Burgemeester aan tafel. Jeroen Pols spreekt over de Sleepwet en de gevolgen hiervan voor onze privacy. Sven Hulleman neemt ons mee in de nieuwste economische ontwikkelingen voortkomend uit Agenda 2030 en de gevolgen hiervan voor Nederland. Patrick Savalle deelt zijn visie op het Woke-denken en de impact hiervan op onze samenleving. John Burgemeester was de sidekick van de avond en deelt zijn ongezouten mening over alle onderwerpen die aan bod komen.

In deze aflevering wordt ook uitgebreid gesproken over de problemen die de overheidsschulden met zich meebrengen en de mogelijke oplossingen hiervoor. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de onteigening van bezittingen en hoe dit in de praktijk kan uitpakken.

De gasten geven allen hun eigen visie op deze onderwerpen, wat tot interessante discussies en nieuwe inzichten leidt.

Serieuze onderwerpen worden met een knipoog en een hoopvolle blik op te toekomst besproken aan de Tafel van Feshtali.

Bron: https://www.cafeweltschmerz.nl/