De rol van Defensie in de coronacrisis en militaire tribunalen

23-02-2023

De van oorsprong Oekraïense Sasha Latypova toont in deze video de rol die Defensie speelde in de coronacrisis: het Amerikaanse ministerie van Defensie en andere regeringen wereldwijd spanden samen met Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen om de bevolking te misleiden de gevaarlijke en ineffectieve Covid-injecties te nemen, die worden gecontroleerd door Defensie en niet gereguleerd door de FDA (Food & Drug Administration, de Amerikaanse equivalent van onze Voedsel- en Warenautoriteit).

Zullen deze praktijken uiteindelijk leiden tot een internationaal militair tribunaal? Volgens de Amerikaanse advocaat Todd Callender is dit aannemelijk.

Sasha Latypova is werkzaam als executive in onderzoek naar & ontwikkeling (R&D) van farmaceutische en medische hulpmiddelen. Sinds het uitbreken van de Coronacrisis doet ze onderzoek naar de fraude in farmaceutische R&D en productie.

De Amerikaanse Todd Callender werkt al meer dan 20 jaar als advocaat in de arbeidsongeschiktheids-, ziekte- en levensverzekeringsbranche en richt zich op de internationale convergentie van biomedische, ziekte- en sterfterisico’s in de wereldwijde juridische context. Momenteel is hij hoofdadvocaat in de lopende federale rechtszaak over de verplichte Covid-vaccinatie van leden van de Amerikaanse strijdkrachten.