CBDC onderdeel masterplan van de machthebbers

24-11-2022

In deze video legt Catherine Austin Fitts uit hoe zij het masterplan van de ware machthebbers ziet en welke rol de CBDC (Central Bank Digital Currency) speelt om totale controle te krijgen over de mensheid.

De koppeling van het digitale ID aan de CBDC stelt centrale banken in staat om mensen via hun financiële transacties te volgen en hun gedrag te sturen. Het invoeren van CBDC ter vervanging van het huidige geldsysteem betekent dan ook het einde van onze vrijheid.

Catherine is een Amerikaanse die als ‘Assistant Secretary of Housing’ onderdeel was van de regering van George H. Bush. (red. niet Secretary of State). Verder heeft ze als oud bankier in de jaren ’90 van de vorige eeuw een goede inkijk gehad in de keuken van het geldwezen wat bepaalt wat de mensheid te wachten staat. De sleutelpersonen in deze wereld ziet zij als de ware machthebbers en noemt zij “Mister Global”. Reeds in 2020 geeft ze hier een naadloze inkijk in de situatie rondom de digitale Euro en Central Bank Digital Currency (CBDC).

Bron: https://odysee.com/@devrijeomroep:6/Catherine-Austin-Fitts-legt-het-masterplan-uit-van-de-echte-machthebbers:8