Aanpassingen WHO-beleid zijn totalitaire machtsgreep

13-03-2024

Europarlementariër Rob Roos en de Zwitserse advocaat Philipp Kruse leggen tijdens een rondetafelgesprek uit waarom de aanpassingen van het WHO-beleid in wezen een totalitaire machtsgreep zijn.

Dit rondetafelgesprek, getiteld “Federale gezondheidsinstanties en het COVID-kartel: wat verbergen ze?” vond plaats op maandag 26 februari 2024 en is georganiseerd door Ron Johnson, senator van de Amerikaanse staat Wisconsin.
De senator en een panel van experts legden de corruptie en censuur bloot van het COVID-kartel – federale gezondheidsinstanties, Big Pharma, de gevestigde media en Big Tech – en openden de ogen van het publiek voor het falen van de mondiale elite en hun instellingen.

Aan het gesprek namen advocaten, klokkenluiders, medische experts en artsen deel. Tijdens deze vier uur durende sessie werden belangrijke punten naar voren gebracht en krachtige getuigenissen gedeeld. Het volledige, vier uur durende gesprek kunt u hier zien (niet ondertiteld).

Het initiatief van senator Johnson werpt het licht op kritieke vragen met betrekking tot gezondheidsinstanties en hun omgang met COVID-gerelateerde informatie.
Tevens wordt in dit gesprek ook het falen en de corruptie van de wereldwijde elite en hun instellingen belicht.

SPREKERS:
Senator Ron Johnson
Dr. Robert Malone, MD
Dr. Jessica Rose, PhD
Mr. Ed Dowd
Mr. Kevin McKernan
Dr. David Gortler, PharmD
Dr. Harvey Risch, MD, PhD
Mw. Barbara Loe Fisher
Dr. Brian Hooker, PhD
Dhr. Del Bigtree
Dr. Sabine Hazan, MD
Dr. Pierre Kory, MD
Dr. Christian Perronne, MD, PhD
Dr. Raphael Lataster, PhD
Mevrouw Lara Logan
Dhr. Jason Christoff
Dhr. Rodney Palmer
Dr. Mattias Desmet, PhD
Dr. Bret Weinstein, PhD
Mr. Randy Hillier
Dr. Sorin Titus Muncaciu
Mr. Rob Roos
Dhr. Phillip Kruse

Over Ron Johnson

Ronald Harold Johnson (geboren op 8 april 1955) is een Amerikaans politicus en senator in de Verenigde Staten van Wisconsin, een zetel die hij sinds 2011 bekleedt. Als Republikein werd Johnson in 2010 voor het eerst verkozen voor de Senaat van de Verenigde Staten door de zittende Democraat Russ Feingold te verslaan. Hij werd herkozen in 2016, toen hij Feingold versloeg in een rematch, en in 2022, toen hij luitenant-gouverneur Mandela Barnes nipt versloeg.