Introductie Balans in je mind

2-12-2021

Over Balans in je Mind

Balans in je Mind is een collectief van hulpverleners op mentaal vlak, werkend vanuit een holistisch perspectief, waarbij de mens als geheel wordt gezien en benaderd. Dit collectief is opgericht omdat er in de samenleving een toenemende behoefte is aan psychische ondersteuning. Middels Balans in je Mind hopen we aan deze vraag tegemoet te komen en passende hulp te bieden, zonder lange wachtlijsten.

Kernwaarden

De kernwaarden van Balans in je Mind zijn respect, gelijkwaardigheid en verbinding. De hulpverleners die deel uitmaken van dit collectief werken mensgericht, met een open mind én hart! Je bent welkom, ongeacht je visie op de wereldproblematiek of je standpunt in het coronabeleid.

Hulpvragen

Bij ons kun je terecht voor hulp bij angst, stress, burn-out, depressie en trauma en tevens voor begeleiding in bewustzijnsontwikkeling en zingevingsvraagstukken. Via deze website kun je zelf contact zoeken met een hulpverlener die bij jou past.

Onze hulpverleners

Je hebt keuze uit diverse soorten behandelaars: psycholoog, gelukscoach, natuurgericht vaktherapeut, kindercoach, stressbegeleider, traumatherapeut, transformatiecoach, hypnotherapeut, body- & mindcoach of kruidengeneeskundige. Van iedere aangesloten behandelaar vind je op de pagina onze hulpverleners een link naar diens website of contactgegevens. Daar kun je meer informatie vinden en – als je dat wilt – meteen een afspraak maken.

Let op
Het algemene emailadres van Viruswaarheid is niet bedoeld om een hulpvraag te deponeren. Dat kan alleen rechtstreeks bij de aangesloten hulpverleners.

Crisis

Neem in geval van crisis altijd contact op met je huisarts.

Tot slot

Blijf niet doorlopen met je klachten, je hebt meer invloed dan je denkt… Ons team van professionals staat voor jou klaar om je mind weer in balans te krijgen!

Balans in je Mind vind je hier