Free Spirits Experience School

18-08-2022

Free Spirits Experience School

Jorinde: Ik zag de Nieuwe Aarde en die is prachtig. Hoe meer mensen zich hier een beeld van vormen, hoe meer wij onze gevoels- en gedachtenkracht kunnen gebruiken om te manifesteren wat wij willen. We zijn uniek in ons soort in dit universum. Laten we ons herinneren wie we zijn en gaan bouwen. Laat de duisternis voor wat het is. Als wij ons focussen op wat wij willen, hebben ze niets meer om zich aan vast te klampen. Wij hebben creatiekracht.
Met scholing kan het ook anders. We zijn alvast begonnen met een staatsvrije school voor leerlingen vanaf 11 jaar. Geïnteresseerd? Meld je hieraan voor meer informatie: https://laposta.nl/f/ssh6pikiojie
Het is een internationale school online en daardoor kan iedereen zich inschrijven, in binnenland en buitenland. Kinderen en hun ouders voldoen hiermee aan de leerplicht van de Nederlandse overheid en krijgen in principe in het Nederlands onderwijs, en kunnen, als ze dat willen, ook staatsexamens doen. Helemaal naar eigen keus van ouders en kinderen en met een zelf bedacht stappenplan.
De basis is verbindende communicatie en we gaan uit van zelfvoorzienendheid van mens en natuur, zoals in de boeken van Anastasia. We gaan dus uit van de mens zelf en de natuur. Als volwassenen leven we in het verleden van de kinderen die straks volwassen zijn. Wij kunnen dus niet voorspellen hoe hun leven als volwassene zal zijn. Daarom leggen wij geen protocollen op en bepalen wij niet welke vaardigheden wij vinden dat zij zouden moeten ontwikkelen. Wij geloven erin dat we perfect geboren worden en dat we alles meekrijgen om een gelukkig leven te leven, waarbij we de intrinsieke motivatie hebben om het leven van anderen gelukkiger te maken. We willen de kinderen inspireren om het leven op aarde te ontdekken, te ervaren, te beleven en we willen hen ondersteunen in alles wat ze willen oefenen en neerzetten, vanuit hun hart, hoofd en handen. We houden de veiligheid in de gaten en checken iedere keer bij hen of ze met deze veiligheid nog steeds genoeg ruime ervaren om te kunnen leren en oefenen.

Isabelle:
Mijn wens is dat jongere mensen en oudere mensen gelijkwaardig met elkaar omgaan. De jongere mensen kijken en leren van de oudere mensen en maken gebruik van hun wijsheid en levenservaring. De oudere mensen ontdekken en ontmoeten de jongere mensen, hebben respect voor hun zienswijze en onbevangen zijn en geven hen de ruimte om hun eigen ervaringen op te doen. Ik wens een omgeving waarin het niet gaat om goed of fout maar bijdragen wat je kunt geven, waar je talenten liggen en de toekomst creëren door te ervaren wat er voor jou mogelijk is. Het lijkt me heerlijk als er ruimte is voor stil staan en zijn, om jezelf flink te vervelen, zodat je daarna energie en creativiteit krijgt om aan de slag te gaan met wat er in je opborrelt. Een omgeving waarin “moeten” vervangen is door “wensen en willen” en waar je tegelijkertijd ontdekt hoe je verantwoordelijk kan zijn voor je eigen geluk en daarbij de mensen om je heen mee kunt nemen.

Wil je meewerken en meedoen met ons? Kijk dan op www.freespirits.community en meld je aan voor het platform: www.freespirits.community/platform