WillDoFreedom-Opening Freedom Ville Portugal, Thailand en terugblik landjepik door Zundert

3-09-2024

WillDoFreedom Vlog: Sorry dat deze update zo lang op zich heeft laten wachten, maar we waren ontzettend druk in Portugal waardoor er eerder geen tijd was. We nemen je in deze vlog mee naar de laatste dagen voor ons vertrek naar Portugal.

M’n zusje Nadia en Vesper waren een paar dagen in Nederland, maar Vesper wilde bij ons blijven en meerijden naar Portugal. Toen we in Portugal zijn aangekomen zijn we flink aan het bouwen geweest in de hoop dat ons wellness huisje af zou komen voor de opening van Freedom Ville. Helaas is dat niet gelukt, maar zijn we wel heel ver gekomen.

De opening was geweldig en de meeste van m’n liefste vriendjes waren erbij! Vanaf nu is het mogelijk om van Freedom Ville te proeven voor een vakantie, maar ook langere verhuur (met dikke kortingen natuurlijk).

Inmiddels zijn we in Thailand, want ik kocht een paar maanden terug een appartement bij CityGate als investering. Dat werpt zijn vruchten af als passief inkomen. Ik had het op afstand gekocht en ik neem je mee in onze eerste live bezichtiging en natuurlijk laat ik jullie een beetje mee proeven van de weelde in Phuket.

En we geven een terugblik op de valse, onrechtmatige streken van de gemeente Zundert, die na jaren wetten breken wederom de familie Engel keihard hebben genaaid voor miljoenen. Ordinaire landjepik terwijl rechtszaken nog lopen. Deze roversbende heeft alles gedaan om het laatste beetje nalatenschap van Cees Engel af te pakken. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd. To be continued..

Als je deze vlog leuk vond, like en deel het met je vrienden. Bedankt voor jullie support!